L’ATELIERO

Atelierul parfumurilor frumoase

Poate că numele nostru ne trădează un pic identitatea: Suntem un studio olfactiv – un atelier de parfumuri și arome deosebite. Dar cine sunt oamenii din spatele L’ATELIERO și care este filozofia din spatele mărcii și a creațiilor sale? Îți povestim mai jos:

Povestea unei pasiuni pentru parfumuri

În spatele brandului L’ATELIERO se află cuplul Aurelia și Rudi Bedy stabiliți într-un loc idilic din Pădurea Neagră, Germania – iar parfumurile sunt viața noastră. Călătorind in jurul lumii, am ajuns să ne familiarizăm cu universul parfumurilor, dar și cu oamenii din spatele acestora. Varietatea copleșitoare pe care am întâlnit-o ne-a determinat să facem acest pas și să ne creăm propriile parfumuri. Astfel s-a născut L’ATELIERO. Sub motto-ul „Craving for it.” ne trăim visul și dezvoltăm parfumuri care se mulează pe diverse personalități și stiluri de viață.

O călătorie în lumea parfumurilor

Mirosul este unul dintre cele mai importante simțuri ale noastre. Și la fel ca muzica, gândurile sau imaginile, parfumurile pot transforma o zi gri într-un spectacol multicolor. Această putere a parfumurilor și miresmelor ne fascinează în fiecare zi. De aceea ne străduim să dezvoltăm compoziții care să trezească emoții profunde, să prelungească momentele frumoase și să readucă la viața amintiri fericite care au fost uitate de mult prea mult timp.

Unic și debordând de încredere

Cu parfumurile noastre dorim să subliniem stilul de viață și personalitatea clienților noștri și să evidențiem discret, dar perceptibil. Parfumurile L’ATELIERO își propun să sublinieze frumusețea dvs. individuală și să se transforme într-o veritabilă declarație de dragoste pentru tine însuți.

Parfumuri potrivite pentru fiecare moment în parte

În calitate de pasionați de parfumuri, știm cât de important este să ai parfumul potrivit pentru diferitele momente și situații din viață. Parfumurile nu numai că punctează anumite perio momentele și situațiile – ci și propria personalitate. De aceea, ar trebui selectate cu atenție, având în vedere exact aceste gânduri.

În compozițiile parfumurilor noastre pentru femei si barbați am pus mult suflet si pasiune – vrem să vă regăsiți cu stilul dvs. de viața dar și cu dorințele, visele și dorințele dvs. într-un parfum L’ATELIERO și să vă spuneți: Eu sunt. Pentru că numai odată cu dvs. parfumurile noastre vor prinde viață și își vor dezvolta forța deplină. O forță după care tânjiți din nou și din nou.

Doar ce-i mai bun – și nimic altceva

Pentru a vă putea bucura de creațiile noastre de parfumuri cât mai mult timp posibil, acestea conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate. Ne asigurăm personal că în compoziția parfumurilor noastre nu se regăsesc aditivi inutili precum coloranți.

Mai mult decât un moment

Un parfum care începe ca focurile de artificii, dar care dispare la fel de repede, îi răpește purtătorului plăcerea de a se bucura de parfum, de a îl percepe toată ziua și de a se pierde în lumea sa. De aceea, parfumurile noastre conțin în mod constant peste 25% uleiuri de parfum de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că parfumurile pot fi percepute mai mult timp și mult mai intens. Așadar, puteți fi siguri că, chiar și după o zi lungă, nici dumneavoastră, nici parfumul dumneavostră preferat din colecția L’ATELIERO nu ați pierdut din strălucire.

 

Noi, Aurelia, Rudi și întreaga echipă L’ATELIERO așteptăm cu nerăbdare să ne continuăm călătoria prin minunata lume a parfumurilor cu creațiile de parfumuri L’ATELIERO. Cu fiecare experiență nouă pe care o avem, se adaugă câte o nouă nuanță. Și sperăm că vă veți bucura să purtați parfumurile noastre la fel de mult ca noi atunci când le-am creat.

 

Cunoscut din

 

si multe altele.

Descoperiți parfumurile pentru femei

La noi veți găsi parfumuri pentru femei care impresionează de la primul spray – și pe care nu le veți uita. Am compus toate parfumurile pentru femei în așa fel încât să se potrivească perfect stilului dvs. de viață și să sublinieze personalitatea multifacetică. Nu numai că veți tânji după parfumul dvs. L’ATELIERO – toți cei din jur vor fi la fel de îndrăgostiți de acesta. Parfumurile noastre pentru femei conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – și un secret deosebit de luxos pe care puține alte parfumuri îl împărtășesc: peste 25% ulei de parfum exclusiv. De aceea putem numi creațiile noastre exclusive „Extrait de Parfum”. Așadar, vă puteți baza pe parfumul dvs. care persistă toata ziua.

Descoperiți parfumurile pentru bărbați

În colecția noastră pentru bărbați veți găsi parfumuri pe care le veți dori chiar de la primul spray. Toate parfumurile pentru bărbați L’ATELIERO au fost compuse în așa fel încât să reflecte exact tipul de bărbat pe care îl întruchipați. Imediat ce percepeți parfumul, veți ști: acesta sunt eu. Iar aceasta nu se va întampla numai dumneavostră. Ci și celorlalți oameni, a căror zi o veți îmbogați cu prezența dumneavoastră. Nu numai ca iși vor aminti de dumneavostră, ci și de mirosul plăcut și atrăgător. Ce este special la L’ATELIERO? Parfumurile noastre conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – și un secret deosebit de luxos pe care doar câteva alte parfumuri îl împărtășesc: peste 25% ulei de parfum. Ce înseamnă asta pentru dvs.? Experiențe olfactive unice care vă însoțesc ziua, imortalizează momente impresionante și vă inspiră din nou și din nou.

Testați parfumurile L‘ATELIERO

In doar 3 pași spre parfumul dumneavoastră preferat:

  1. Comandați Setul Discovery
  2. Testați parfumurile pe pielea dumneavoastră
  3. Comandați parfumul potrivit folosind cuponul de 15% reducere

Mai multe despre seturile Discovery: