Parfumuri exclusive pentru femei

Parfumuri care trezesc dorința pentru mai mult.

Belle Mademoiselle - Lateliero Extrait de Parfum

Belle Mademoiselle

Belle Mademoiselle se caracterizează prin note de vanilie ușor dulci. Amintiri subtile de vată de zahăr și bezele vin în minte în primă fază. Lămâia cu al său parfum răcoritor se amestecă cu dulceața, înainte ca o a doua pereche de miresme să completeze această compoziție cu praline și pere. Un adevărat deliciu pentru simțurile olfactive.

The Queen

O regină poate conduce chiar și fără prea multe cuvinte. Prezența ei este suficientă. Parfumul din portofoliul L’ATELIERO botezat The Queen este la fel de subtil și totuși bine definit. Nuanțe proaspete de lămâie, iasomie și floare de portocal plutesc pe o bază puternică de note de zmeură și miere. O creație care este demnă doar de o adevărată regină.

The Queen - Lateliero Extrait de Parfum
Furry Attraction - Lateliero Extrait de Parfum

Furry Attraction

Furry Attraction este ușor precum o pudră și miroase cald, elegant și seducător. Aromele sale florale de bujor și frezie de primăvară armonizează elegant cu litchi-ul fructat, conferindu-i acestui parfum un rafinament imbatabil și o prospețime irezistibilă. Pentru momente pline de atracție.

Jasmine Dream

Parfumul inimitabil al florilor de iasomie acționează ca un afrodisiac îmbătător. Iar notele calde și lemnoase de cașmir completează această îmbrățișare caldă și familiară. Un adevărat parfum de vis.

Jasmine Dream - Lateliero Extrait de Parfum
Innocent Addiction - Lateliero Extrait de Parfum

Innocent Addiction

Primele momente petrecute cu Innocent Addiction se simt ca o briză proaspătă de portocale. Simțurile sunt acum deșteptate și pregătite pentru notele plutitoare, senzoriale de iasomie și trandafir, înainte ca eleganța atemporală a patchouli-ului și prospețimea exotică a vetiverului să confere parfumului corp și caracter. Un parfum pe care vă veți dori să-l purtați cât mai des!

In doar 3 pași spre parfumul dumneavoastră preferat:

 1. Comandați Setul Discovery
 2. Testați parfumurile pe pielea dumneavoastră
 3. Comandați parfumul potrivit folosind cuponul de 15% reducere

Mai multe despre seturile Discovery:

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE COLECȚIILE NOASTRE DE PARFUMURI

Descoperiți parfumurile pentru bărbați din colecția L‘ATELIERO

În colecția noastră pentru bărbați veți remarca parfumuri de care vă veți îndrăgosti chiar de la prima întânire. Toate parfumurile pentru bărbați din portofoliul L’ATELIERO au fost compuse în așa fel încât să reflecte exact tipologia pe care o întruchipați. Imediat ce percepeți parfumul, vă veți recunoaște temperamentul în notele acestuia. Iar această senzație nu va fi resimțită doar de dumneavoastră, ci și de ceilalți oameni, a căror zi o veți îmbogăți cu prezența dumneavoastră. Nu numai ca își vor aminti de dumneavostră, ci și de mirosul plăcut și atrăgător care v-a însoțit. Ce este atât de special la parfumurile L’ATELIERO? Parfumurile noastre conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – și un secret deosebit de luxos pe care doar câteva alte parfumuri îl împărtășesc: peste 25% ulei de parfum. Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră? Experiențe olfactive unice care vă însoțesc pe parcursul întregii zile, imortalizând momente unice.

Modalități de plată sigure

 • Plătiți prin metode de plată sigure
 • PayPal, Visa-Card, Mastercard, American Express, Debit direct SEPA
 • Criptare SSL

Livrare rapidă și gratuită

 • Livrăm comenzi de peste 50 EUR gratuit în toată UE.
 • Pachetele noastre sunt trimise cu DHL din Germania
 • Termene de livrare rapide

Intens și de lungă durată

 • Uleiuri de parfum de cea mai bună calitate
 • Concentrație foarte mare de peste 25%
 • Nu folosim aditivi inutili, precum coloranții

Aveți o întrebare?

Utilizați formularul de contact sau scrieți-ne la info@lateliero.com . Vă vom răspunde la toate întrebările cât mai curând posibil.

COLECȚIA EXTRAIT DE PARFUM DIN CASA DE PARFUMURI L’ATELIERO

CRAVING FOR IT.

La L’ATELIERO veți găsi parfumuri care vă vor impresiona chiar de la primul spray. Am compus parfumurile noastre în așa fel încât să se potrivească stilului de viață și să sublinieze personalitatea dumneavoastră în toate fațetele ei minunate. Veți tânji după parfumul L’ATELIERO – la fel ca oamenii pe care îi veți întâlnii. Pentru a vă putea bucura de creațiile noastre exclusive cât mai mult timp, acestea conțin peste 25% din ulei de parfum de cea mai bună calitate. Acesta este și faptul pentru care se pot numi „Extrait De Parfum” – pentru a vă bucura de caracterul lor unic și irezistibil toată ziua. Descoperiți acum parfumul preferat.