Parfumuri exclusive pentru bărbați

Parfumuri pentru cei care vor mai mult.

Irresistible Man - Lateliero Extrait de Parfum

Irresistible Man

Irresistible Man surprinde încă de la primele note cu prospețimea și energia mentei. Lavanda conținută de acest extract de parfum are un efect echilibrant și calmant și deschide drumul notelor catifelate de vanilie venite în completarea acestui parfum. Irezistibil și potrivit indiferent de momentul zilei.

Le Provocateur

Le Provocateur vă subliniază personalitatea efervescentă pornind de la o bază specială de scorțișoară și condimente orientale. Mandarina, menta și grapefruitul inspiră și cuceresc cu prospețimea lor revigorantă. Pielea, ambra și trandafirul se potrivesc armonios și completează această compoziție insinuantă.

Le Provocateur - Lateliero Extrait de Parfum
The One - Lateliero Extrait de Parfum

The One

Construit în jurul unor note maritime uluitoare, veți recunoaște în primă fază iasomia proaspătă și fermecătoare. Notele calde precum paciuli și lemnul de guaja conferă parfumului un caracter magic și o prezență îndelungată.

Victorious

Acest parfum proaspăt, fructat și condimentat se deschide în primă fază cu accente de mosc și ananas. Ele sunt urmate de arome proaspete și tari precum mesteacăn și coacăze, înainte ca parfumul să fie definitivat de combinația clasică de bergamotă și lămâie.

Victorious - Lateliero Extrait de Parfum
Innocent Addiction - Lateliero Extrait de Parfum

Urban Leather

Urban Leather își dezvoltă forța dintr-o bază puternică de piele, mosc alb și chihlimbar. Aceasta armonizează inițial nuanțele fine de zmeură, cedru și lemn de santal. Prima impresie este făcută și apoi simțurile dumneavoastră percep o compoziție fină de iasomie, vanilie și trandafir, înainte ca note echilibrate de plante sălbatice să completeze caracteristic acest parfum proaspăt și natural. Cu primul spray, Urban Leather nu numai că se îmbină perfect cu stilul dvs. – parfumul vă subliniază aura și cu siguranță vă va deschide mai mult decât o ușă de-a lungul drumului.

In doar 3 pași spre parfumul dumneavoastră preferat:

 1. Comandați Setul Discovery
 2. Testați parfumurile pe pielea dumneavoastră
 3. Comandați parfumul potrivit folosind cuponul de 15% reducere

Mai multe despre seturile Discovery:

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE COLECȚIILE NOASTRE DE PARFUMURI

Descoperiți parfumurile pentru femei din colecția L‘ATELIERO

La noi veți găsi parfumuri memorabile pentru femei care impresionează încă de la prima întâlnire. Toate parfumurile pentru femei sunt compuse în așa fel încât să se muleze perfect cu stilul dumneavoastră de viață și să vă sublinieze personalitatea multifațetată. Nu numai că veți tânji după parfumul preferat din portofoliul L’ATELIERO, dar și toți cei din jur vor fi la fel de îndrăgostiți de noua armă secretă. Parfumurile noastre pentru femei conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – și un secret pe care puține alte parfumuri îl împărtășesc: peste 25% ulei de parfum. De aceea, creațiile noastre sunt considerate extract de parfum, iar aroma lor este una de durată!
.

Modalități de plată sigure

 • Plătiți prin metode de plată sigure
 • PayPal, Visa-Card, Mastercard, American Express, Debit direct SEPA
 • Criptare SSL

Livrare rapidă și gratuită

 • Livrăm comenzi de peste 50 EUR gratuit în toată UE.
 • Pachetele noastre sunt trimise cu DHL din Germania
 • Termene de livrare rapide

Intens și de lungă durată

 • Uleiuri de parfum de cea mai bună calitate
 • Concentrație foarte mare de peste 25%
 • Nu folosim aditivi inutili, precum coloranții

Aveți o întrebare?

Utilizați formularul de contact sau scrieți-ne la info@lateliero.com . Vă vom răspunde la toate întrebările cât mai curând posibil.

COLECȚIA EXTRAIT DE PARFUM DIN CASA DE PARFUMURI L’ATELIERO

CRAVING FOR IT.

La L’ATELIERO veți găsi parfumuri care vă vor impresiona chiar de la primul spray. Am compus parfumurile noastre în așa fel încât să se potrivească stilului de viață și să sublinieze personalitatea dumneavoastră în toate fațetele ei minunate. Veți tânji după parfumul L’ATELIERO – la fel ca oamenii pe care îi veți întâlnii. Pentru a vă putea bucura de creațiile noastre exclusive cât mai mult timp, acestea conțin peste 25% din ulei de parfum de cea mai bună calitate. Acesta este și faptul pentru care se pot numi „Extrait De Parfum” – pentru a vă bucura de caracterul lor unic și irezistibil toată ziua. Descoperiți acum parfumul preferat.