Furry Attraction - Extrait de Parfum Lateliero

Discovery Set
Extrait de Parfum für Bărbați

Toate cele 5 parfumuri L’ATELIERO pentru bărbați

Irresistible Man - Lateliero Extrait de Parfum

Irresistible Man – 3 ml

Irresistible Man vă delectează cu prospețimea și energia mentei din primele note. Lavanda are un efect echilibrant și calmant, înainte ca aromele de vanilie subtile și catifelate să completeze parfumul senzual.

Irezistibil în orice nuanță.

Le Provocateur – 3 ml

Le Provocateur subliniază carisma dvs. unică cu o bază de scorțișoară și condimente orientale. Mandarina, menta și grapefruitul inspiră cu prospețimea lor calmă. Pielea, ambra și trandafirul se potrivesc armonios și completează această compoziție provocatoare și fermecătoare.

Iei tot ce vrei, când vrei

Le Provocateur - Lateliero Extrait de Parfum
The One - Lateliero Extrait de Parfum

The One – 3 ml

Pe baza unor note maritime uluitoare, puteți simți iasomie proaspătă și ușor florală. Notele calde precum paciuli, lemn de guaja conferă parfumului un caracter magic cu prezență îndelungată.

Totul sau nimic.

Victorious – 3 ml

Acest parfum proaspăt, fructat și condimentat este caracterizat inițial de mosc și ananas. Acesta este urmat de arome proaspete, tari precum mesteacăn și coacăze, înainte ca parfumul să fie perfecționat cu combinația clasică de bergamotă și lămâie.

Tot înainte, spre triumf.

Victorious - Lateliero Extrait de Parfum
Innocent Addiction - Lateliero Extrait de Parfum

Urban Leather – 3 ml

Urban Leather își trage forța dintr-o bază puternică de piele, mosc alb și chihlimbar. Acestea se armonizează inițial cu nuanțele fine de zmeură, cedru și lemn de santal. Prima impresie este deja conturată, iar simțurile dumneavoastră percep apoi o compoziție fină de iasomie, vanilie și trandafir, înainte ca note echilibrate de plante sălbatice să completeze acest parfum proaspăt și natural. Încă de la prima testare, Urban Leather nu numai că se îmbină perfect cu stilul dvs. – parfumul vă subliniază personalitatea puternică și cu siguranță vă va deschide mai mult decât o ușă pe drumul succesului.

Astăzi. Mâine. Întotdeauna.

Parfumuri exclusive pentru dumneavoastră

Setul Discovery include toate cele 5 parfumuri pentru bărbați din casa de parfumuri L’ATELIERO în pulverizatoare de 3 ml fiecare și un voucher de 15% pentru comanda unui parfum din colecția noastră:

Irresistible Man – cu lavandă, cardamom și mentă

Le Provocateur – cu scorțișoară, ambra și piele

The One – cu note maritime, dafin și lămâie

Victorious – cu mosc, ananas și mesteacăn

Urban Leather – cu piele, lemn de santal și zmeură


In doar 3 pași spre parfumul dumneavoastră preferat:

1. Comandați Setul Discovery
2. Testați parfumurile pe pielea dumneavoastră
3.Comandați parfumul potrivit folosind cuponul de 15% reduceree

Bine de știut: fiecare parfum de 3 ml poate fi testat pentru aprox. 2,5 săptămâni prin aplicarea a 4 spray-uri pe zi. Aceasta înseamnă că puteți testa parfumurile pentru un timp îndelungat, înainte de a îl alege pe cel potrivit.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE COLECȚIILE NOASTRE DE PARFUMURI

Descoperiți parfumurile pentru bărbați de la L’ATELIERO

În colecția noastră pentru bărbați veți remarca parfumuri de care vă veți îndrăgosti chiar de la prima întânire. Toate parfumurile pentru bărbați din portofoliul L’ATELIERO au fost compuse în așa fel încât să reflecte exact tipologia pe care o întruchipați. Imediat ce percepeți parfumul, vă veți recunoaște temperamentul în notele acestuia. Iar această senzație nu va fi resimțită doar de dumneavoastră, ci și de ceilalți oameni, a căror zi o veți îmbogăți cu prezența dumneavoastră. Nu numai ca își vor aminti de dumneavostră, ci și de mirosul plăcut și atrăgător care v-a însoțit. Ce este atât de special la parfumurile L’ATELIERO? Parfumurile noastre conțin doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – și un secret deosebit de luxos pe care doar câteva alte parfumuri îl împărtășesc: peste 25% ulei de parfum. Ce înseamnă asta pentru dumneavoastră? Experiențe olfactive unice care vă însoțesc pe parcursul întregii zile, imortalizând momente unice.

Modalități de plată sigure

  • Plătiți prin metode de plată sigure
  • PayPal, Visa-Card, Mastercard, American Express, Debit direct SEPA
  • Criptare SSL

Livrare rapidă și gratuită

  • Livrăm comenzi de peste 50 EUR gratuit în toată UE.
  • Pachetele noastre sunt trimise cu DHL din Germania
  • Termene de livrare rapide

Intens și de lungă durată

  • Uleiuri de parfum de cea mai bună calitate
  • Concentrație foarte mare de peste 25%
  • Nu folosim aditivi inutili, precum coloranții

Aveți o întrebare?

Utilizați formularul de contact sau scrieți-ne la info@lateliero.com . Vă vom răspunde la toate întrebările cât mai curând posibil.