Urban Leather - Lateliero Extrait de Parfum

Urban Leather

Extrait de Parfum pentru bărbați

Fără compromisuri

Povestea

Tendințe? Limite? Reguli? Acestea se aplică doar în cazul bărbaților conformiști care renunță ușor și care aleg calea cea mai simplă. Însă dumneavoastră, pe de altă parte, ați știut întotdeauna că puteți ieși din mulțimea anonimă doar dacă vă urmați propriile reguli și pășiți pe drumuri noi. Puterea caracterului, voința și determinarea sunt suficiente pentru a vă orienta in viață. De aceea atrageți privirile admirative ale oamenilor vă admiră cu fascinație. Suveranitatea, aura și puterea dvs. magnetică au un efect imbatabil. Sunteți familiarizat cu invidia bărbaților, dar și cu dorința femeilor. Este un sentiment plăcut, chiar dacă este doar de scurtă durată. Dar pentru dvs. este vorba de mult mai mult. Pentru că, în ciuda oricărei admirații a celorlalți: libertatea și caracterul sunt coordonatele dumneavoastră decisive. Așa trăiți extraordinar. Și acest lucru este important. Orice jumătate de măsură nu este o opțiune.

Parfumul

Urban Leather își trage forța dintr-o bază puternică de piele, mosc alb și ambra. Acestea se armonizează inițial cu nuanțele fine de zmeură, cedru și lemn de santal. Prima impresie este deja conturată, iar simțurile dumneavoastră percep apoi o compoziție fină de iasomie, vanilie și trandafir, înainte ca note echilibrate de plante sălbatice să completeze acest parfum proaspăt și natural. Încă de la prima testare, Urban Leather nu numai că se îmbină perfect cu stilul dvs. – parfumul vă subliniază personalitatea puternică și cu siguranță vă va deschide mai mult decât o ușă pe drumul succesului.

CARACTERIZAT DE ACESTE NOTE EXQUISITE DE PARFUM

parfum piele lateliero

Piele
Mosc
Trandafiri

lemn de santal parfum

Lemn de santal
Ambra

Ierburi sălbatice

fructe de padure parfum

Fructe de pădure
Vanilie
Flori de iasomie

Testați parfumurile L‘ATELIERO

In doar 3 pași spre parfumul dumneavoastră preferat:

 1. Comandați Setul Discovery
 2. Testați parfumurile pe pielea dumneavoastră
 3. Comandați parfumul potrivit folosind cuponul de 15% reducere

Mai multe despre seturile Discovery:

Modalități de plată sigure

 • Plătiți prin metode de plată sigure
 • PayPal, Visa-Card, Mastercard, American Express, Debit direct SEPA
 • Criptare SSL

Livrare rapidă și gratuită

 • Livrăm comenzi de peste 50 EUR gratuit în toată UE.
 • Pachetele noastre sunt trimise cu DHL din Germania
 • Termene de livrare rapide

Intens și de lungă durată

 • Uleiuri de parfum de cea mai bună calitate
 • Concentrație foarte mare de peste 25%
 • Nu folosim aditivi inutili, precum coloranții

Aveți o întrebare?

Utilizați formularul de contact sau scrieți-ne la info@lateliero.com . Vă vom răspunde la toate întrebările cât mai curând posibil.

COLECȚIA EXTRAIT DE PARFUM DIN CASA DE PARFUMURI L’ATELIERO

CRAVING FOR IT.

La L’ATELIERO veți găsi parfumuri care vă vor impresiona chiar de la primul spray. Am compus parfumurile noastre în așa fel încât să se potrivească stilului de viață și să sublinieze personalitatea dumneavoastră în toate fațetele ei minunate. Veți tânji după parfumul L’ATELIERO – la fel ca oamenii pe care îi veți întâlnii. Pentru a vă putea bucura de creațiile noastre exclusive cât mai mult timp, acestea conțin peste 25% din ulei de parfum de cea mai bună calitate. Acesta este și faptul pentru care se pot numi „Extrait De Parfum” – pentru a vă bucura de caracterul lor unic și irezistibil toată ziua. Descoperiți acum parfumul preferat.