Termeni și condiții generale

L’ATELIERO Cosmetics OHG
Bergstrasse 19
79194, Gundelfingen, Germania
Număr de telefon: +4915151081013
Adresa de e-mail: info@lateliero.com

Reprezentanți autorizați: Rudi Gabriel Bedy, Aurelia Bedy

Registrul comerțului: Registrul comerțului la Judecătoria Freiburg, HRA 706617

Responsabil conform § 55 RStV:
Rudi Gabriel Bedy
Bergstrasse 19
79194, Gundelfingen, Germania

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor (OS), pe care o puteți găsi aici https://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Nu suntem obligați și nici dispuși să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

1. Domeniul de aplicare

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor plasate prin intermediul magazinului nostru online de către consumatori și antreprenori.

Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu pot fi atribuite în mod predominant nici activității lor comerciale, nici activității lor profesionale independente. Un antreprenor este o persoană fizică sau juridică sau un parteneriat juridic care, la încheierea unei tranzacții juridice, acționează în activitatea lor comercială sau profesională independentă.

Următoarele se aplică antreprenorilor: Dacă antreprenorul folosește termeni și condiții generale contradictorii sau suplimentare, validitatea lor este respinsă prin prezenta; ele devin parte a contractului numai dacă am consimțit în mod expres la acest lucru.

2. Partener contractual, încheierea contractului, opțiuni de corectare

Contractul de cumpărare se încheie cu L’ATELIERO Cosmetics OHG.

Prezentarea produselor în magazinul online nu este o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci un catalog online fără caracter obligatoriu. Puteți plasa inițial produsele noastre în coșul de cumpărături fără obligație și puteți corecta înregistrările în orice moment îna